Alte pelerinaje la Athos

Patriarhia organizeaza un pelerinaj la Athos la un pret de 240 de euro de persoana. In cele noua zile cat dureaza calatoria, se doarme o singura noapte la hotel, in rest cazarea se face la manastiri.

Daca doriti un program mai flexibil, puteti alege ofertele agentiilor de turism care organizeaza circuite in Grecia, ce includ si Muntele Athos. De exemplu, cu 275 de euro de persoana puteti face o calatorie de opt zile, care include: Muntele Athos, Salonic, Meteora, Atena, Peloponez si Cap Sunion. In pretul pelerinajului organizat de agentia Premier Tour (tel. 021-314.72.92) sunt incluse transportul cu autocarul si cazarea in hotel de doua stele cu mic dejun. Pe langa pelerinajul la Muntele Athos, se viziteaza Biserica Sf. Dumitru din Salonic, o manastire suspendata din Kalambaka si biserica Sf. Paraschiva.

Acest articol a fost publicat în Pelerinaje la Sfantul Munte Athos. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Alte pelerinaje la Athos

  1. victor zice:

    Iar daca vreti cu adevarat sa vedeti sf Munte, nu mergeti cu plecari organizate in grupuri mari, care costa si scump si dureaza si putin. De unii singuri sau cu intr-un grup restrans de prieteni puteti cheltui mai putini bani si vedea mai multe lucruri. Trebuie doar sa cautati sa faceti rost de o invitatie de la o manastire de acolo, ceea ce nu e atat de imposibil precum poate parea prima data.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s